Skogsträdgårdsbutik

Gammelgård skogsträdgård är en privat trädgård, där vi först och främst producerar mat till oss själva. Vi visar gärna skogsträdgården fram till intresserade – det är bara att kontakta oss och göra ett avtal. Ring eller sms på (+46) 076 342 86 67 eller skriv på e-post (butik @ gammelgaard.se) för att få tag i oss.

I anknytning till skogsträdgården har vi en liten skogsträdgårdsbutik med lite plantförsäljning och böcker om skogsträdgårdsodling, mångfald och liknande teman av betydelse för skogsträdgården.

Adressen är: Strömmaköp Gammelgård, 343 97 Älmhult

Välkomna!

Kom ihåg att spritta händerna (vi har sprit) och att hålla avstånd. Och kom inte om du har minsta lilla förkylningssymptom!

Senaste nyheter är böckerna Mad med flerårige grøntsager av Thea Hestbjerg, Karoline Nolsø Aaen och Tycho Holcomb, Jord – funderingar kring grunden för vår tillvaro av Håkan Wallander, Trädgårdsboken om Jord av Håkan Wallander m.fl. och Den vilda trädgården av Dave Goulson. Se mera här.

När vi har skogsträdgårdsväxter över finns de i butiken.

Vi har också andra böcker och annan information om skogsträdgårdsodling, lokalt producerade trasmattor och lammskinn, svensk ull- och lingarn, fågelmatare i keramik och bivax från våra topplistkupor till din egen produktion av bivax-salva.

 

Du kan också följa oss på skogsträdgårdens Facebooksida