Skogsträdgårdsbutik

Gammelgårds gårdsbutik har produkter och information om det, vi lever och jobbar för: Miljö- och klimatsmart produktion av mat och hantverk. I butiken hittar man böcker om skogsträdgårdsodling; lokalt producerade trasmattor och lammskinn; svensk ulle- och lingarn; egenproducerat bivax (senare också honung) – och vad vi mer hittar på med tiden.

Just nu har vi överskott av dessa plantor: Strandbeta, Gode Henriks Målla, trädgårdssyra, vild basilika, nässleklocka, svart vinbär “Titans”, vallört “Bocking 14”, svartrot, haverrot, isop och perenn bladkål.

Vi strävar efter att alla produkter produceras etiskt och miljömässigt försvarligt. Vi prioriterar även at informera om, vilka etiska och miljömässiga utmaningar varje produkttyp kan ha – och varför man behöver tänka över vad man förbrukar.
Den kommande tid har vi öppet i butiken/skogsträdgården:

    Torsdag 11. juli: stängt
    Fredag 12. juli: stängt
    Lördag 13. juli: 13-18
    Söndag 14. juli:  13-18
    Måndag 15. juli: 13-17
    Tisdag 16. juli: stängt
    Onsdag 17. juli: stängt
    Torsdag 18. juli: stängt
    Fredag 19. juli: 13-18
    Lördag 20. juli: 14-18
    Söndag 21. juli:  13-18

Butiken (och skogsträdgården) har inga fasta öppettider. Vi annoncerar öppetider och nya produkter här och på butikens facebooksida. Det går alltid bra att ringa, skicka sms eller e-post för att få tag i oss. Vi visar gärna skogsträdgården  för den som  är intresserad.

Välkommen!